Wat is No Excuses PowerVrouwen nou precies?


No Excuses PowerVrouwen!

Maar wat is dat nou precies?

Je hebt er misschien over gelezen op deze site of op http://www.power-vrouwen.com/powervrouwen/
Small Group Personal Training, speciaal voor Vrouwen!
Intensieve training en coaching van vrouwen, door vrouwen, in kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Maar ik denk dat je het het best kunt horen van de PowerVrouwen zelf, dus bij deze!!

Lies: “Delen van deze pagina doe ik graag. PowerVrouwen is leuk, uitdagend, persoonlijk, resultaatgericht, professioneel en natuurlijk (omdat we toch vrouwen zijn) ook heel gezellig! Wil je het een keer proberen, meld je dan bij Irma van de Pol en ga een keer met me mee om te proefdraaien!”

Natasja (in 12 weken van 78,6 naar 68,7kg en van 36,1 naar 27,6% vet!!):
“Ik ben in contact gekomen met Irma in eerste instantie voor de BootCamp lessen. Deze zijn overigens super leuk om te doen. Heerlijk in de buitenlucht. Toen ik hoorde dat Irma ook op voedingsgebied kon helpen dacht ik bij mezelf ik ga dat nu een keer doen en goed ook, aangezien ik wel een paar kilo wilde afvallen. Irma is een hele goede stok achter de deur en een gezellig persoon (ook belangrijk). We hebben een gesprek gehad en aan de hand daarvan heeft Irma een voedings advies gemaakt en dit samen in combinatie met een app waar je alles in kan bij houden wat je eet. Daarnaast volg ik de les PowerVrouwen en hebben we elke week een weeg moment. Ik zeg het resultaat mag er al zijn.. ben er nog niet helemaal maaaar in 8 weken wel 7 kilo afgevallen en enorm gedaald in het vet percentage. De lessen zijn gevarieerd waardoor je nooit het zelfde zal doen dat vind ik erg fijn. Ook is een PowerVrouwen les niet meer dan 6 dames en dat vind ik ook prettig omdat er dan goed naar je houding gekeken wordt. Sfeer vind ik altijd belangrijk en die is er. Ik zeg meld je vandaag nog aan voor een proef les en ervaar het zelf dat PowerVrouwen leuk is!!

Sandra: “Twee maanden geleden was ik op zoek naar:

1) persoonlijke begeleiding bij het sporten (i.v.m. blessure),
2) voedingsadvies,
3) gegarandeerd resultaat én
4) een betaalbare prijs.

Bij Powervrouwen heb ik dat allemaal gevonden! In kleine groepjes ervaar je elke keer weer een andere verrassende training van slechts 45 tot 60 minuten, met volledige persoonlijke aandacht.
Er is meer dan genoeg keuze uit trainingsmomenten (’s ochtends, ’s avonds en in het weekend) en de trainingen gaan altijd door.
Irma zelf is zeer betrokken en haar enthousiasme is aanstekelijk, voor mij het ideale concept met eindelijk blijvend resultaat!”

Karlijn: “Wat ben ik ontzettend blij met PowerVrouwen!
Behalve dat het uitdagende lessen zijn, die er voor zorgen dat je lichaam heerlijk voldaan voelt. Is het mooie van deze lessen dat het een kleine groep is, waardoor er aandacht is voor de kwaliteit van de oefeningen. De professionele instructrices hebben geduld en begrip voor individuele wensen.
Zo heb ik regelmatig last van blessures. Door de kleine groep is er ruimte om een alternatief aan te bieden als bepaalde oefeningen op dat moment niet gedaan kunnen worden.
Waar ik eerder met een blessure niet naar een les ging heb ik nu geen reden om niet te gaan. Ik weet dat er altijd een mooi en gepast alternatief is waardoor ik toch heerlijk kan sporten!”

  • No Excuses, Wat is No Excuses PowerVrouwen nou precies?