Meer BootCamp-lessen! 6 goede redenen om mee te doen!

Categorie: Bootcamp Nieuws

DE ZOMER KOMT ERAAN!! Dat betekent: Meer buiten trainen!!

Vanaf 8 juni a.s. komt er nog een extra BootCamp-les op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur!
Er is nu BootCamp op elke woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur.

Onze BootCamp-lessen zijn gericht op vetverbranden en conditieverbetering.

BootCamp Hilversum, Be smart: take part!

Wil jij:

 • In groepsverband bezig zijn?
 • lekker in de buitenlucht sporten?
 • getraind worden door personal trainers van de meest persoonlijke sportschool van Hilversum?
 • op een leuke en effectieve manier werken aan je conditie en kracht?

Dan is onze BootCamp iets voor jou!

 

Bij deze nog 6 redenen waarom BootCamp zo goed voor je is!

Tijdens een BootCamp training, sport je altijd in de buitenlucht. Er worden allerlei oefeningen gedaan waarvoor je geen apparaten nodig hebt, maar dingen uit de natuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bankjes, boomstronken en trapjes, maar ook aan je eigen lichaamsgewicht (in de vorm van push ups bijvoorbeeld) worden gebruikt als “fitness apparaat”. Ook doe je oefeningen samen met andere mensen. Aan het trainen in de buitenlucht zit natuurlijk wel een nadeel: Het kan slecht weer zijn buiten. Weer of geen weer, een BootCamp training gaat altijd door. Je moet dus niet bang zijn voor een regenbui of harde wind.

Natuurlijk is BootCampen goed voor je conditie en je wordt er sterker van. Daarnaast is het goed voor de lijn. Maar wist jij dit ook al?

 1. BootCampen is goed voor je humeur. Heb je een ochtendhumeur? Een middagbaalbui boven je hoofd of misschien een avonddonderwolk? Kom van de bank af en ga BootCampen! Door te BootCampen worden er in je hersenen diverse goede stofjes aangemaakt, waaronder het gelukshormoon endorfine, die spanning verminderen en je blijer en relaxter maken. Grote kans dus dat na een stevige work-out er geen vuiltje meer aan de spreekwoordelijke lucht is.
 2. BootCampen beschermt je botten. Door te BootCampen versterk je niet alleen je spieren; ook je botten worden sterker. En dat is natuurlijk belangrijk voor als je ouder wordt. Naast de aanmaak van Vitamine D door het zonlicht heeft ook het belasten van het lichaam met je eigen gewicht een positief effect op de stevigheid van je botten.
 3. BootCampen vergroot je doorzettingsvermogen. Door je grenzen te verleggen tijdens de BootCamp training vergroot je je doorzettingsvermogen. Ook dit zal je in het dagelijks leven gaan merken als je regelmatig BootCamp volgt.
 4. BootCampen vergroot je zelfvertrouwen. Hoe meer je traint hoe sneller je ervaart dat je lichaam steeds sterker wordt. Dat vertaalt zich in weer in zelfvertrouwen, je voelt je beter in je vel. En als je zelfvertrouwen uitstraalt, werkt dat weer door op andere vlakken zoals je werk en je sociale leven bijvoorbeeld. Kortom je staat sterker in je schoenen.
 5. BootCampen vermindert je stresshormonen. Voel jij je ook altijd een stuk beter als je een lange drukke dag afsluit met een heerlijke training? Dat kan kloppen! Door het BootCampen maak je minder stresshormonen aan en wordt dus je stressgevoel verminderd. Resultaat: Na afloop voel je je een stuk meer ontspannen en lichter dan voor de training. Daarnaast heeft het natuurlijk ook te maken met reden nummer 1.
 6. BootCampen geeft je creativiteit een impuls. Als je al een fanatieke BootCamper bent die met regelmaat traint, kan dat ervoor zorgen dat je steeds vaker spontaan goede ideeën krijgt. Fysieke inspanning traint namelijk je hersenen om flexibeler te worden in het zoeken van creatieve oplossingen. Maar dat werkt alleen als je lichaam eraan gewend is actief te zijn.

Genoeg redenen om mee te doen dus! MELD JE DUS NU AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!! 🙂

 • No Excuses, Meer BootCamp-lessen! 6 goede redenen om mee te doen!
 • No Excuses, Meer BootCamp-lessen! 6 goede redenen om mee te doen!