Ronald de Jong

Ronald de Jong

Ronald de Jong

Begeleiding van (top)sporters

Van kleins af aan doet Ronald al aan sport. In zijn jeugd fanatiek gevoetbald en op zijn 15e de overstap gemaakt naar het honkbal. Krap anderhalf jaar later speelde hij al in het eerste team van HCAW en behaalde diverse keren het landskampioenschap. Een aantal jaren later raakte Ronald geblesseerd aan zijn schouder en kon hij zijn honkbal carrière niet meer voortzetten. Door revalidatie aan zijn schouder is hij in de fitness wereld terecht gekomen. Met het begeleiden van mensen in de sport was een nieuwe passie geboren en hij besloot dan ook diverse opleidingen te volgen om fitnessbegeleidingen, spinning, HIIT (high intensity interval training) te kunnen geven. Al snel groeide hij door tot clubmanager van verschillende fitnesscentra.

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in o.a. persoonlijke begeleiding, het geven van diverse soorten groepslessen, het opleiden van fitnesstrainers, het begeleiden van stagiaires en het leiden van een fitnesscentrum van A tot Z.

Ronald is een geduldige, toegankelijke, sociale trainer met passie voor het vak. Bij No Excuses Strenght and Conditioning Center geeft hij momenteel met veel enthousiasme diverse crossfit en endurance lessen.