Monique Grootjans

Monique Grootjans

Monique Grootjans

PowerVrouwen

Na in haar tienerjaren fanatiek judoka (bruine band) te zijn geweest ging Monique op zoek naar een nieuwe uitdaging en vond die in een sportschool in de vorm van het volgen van groepslessen voor de afwisseling en in het trainen in het wedstrijdteam voor Aerobics. Al snel werdt een passie geboren en heeft ze diverse opleidingen gevolgd om ook zelf les te kunnen geven en wedstrijdteams te kunnen trainen. Na jarenlang dit te hebben gedaan naast haar functie als HR-manager van een winkelketen en wonende in Assen besloot Monique om zich volledig te richten op de sport en is ze als zzp,er gestart in Hilversum.
Met in gedachten dat sport altijd in beweging is en erg leergierig volgt ze alle ontwikkelingen op de voet en pakt ze elke kans om haar kennis te verbreden met beide handen aan.
In de filosofie van No-Excuses kan ze zich helemaal vinden en geeft dan ook met veel plezier en passie de trainingen.

ASH – Aerobic Sport Holland
HAFF – Hollandse Aerobic & Fitness Federatie
KNGU
Fitvak
Les Mills
Ms Fitness Nederland
Sportmassage/Sportverzorging

Meer dan 25 jaar ervaring in de Fitnessbranche in zowel persoonlijke begeleiding, groepslessen, opleiden instructeurs, trainen van groepen en personen op wedstrijdniveau, workshops, sport en zwangerschap en begeleiden van kinderen met overgewicht.

Open, spontane trainster die op basis van wederzijds respect en vertrouwen je traint om zowel mentaal als fysiek tot een hoger level te komen en je doelen te bereiken.
(recreatief en wedstrijdniveau)