Resultaten van onze klanten

Maar... het gaat om die van jou

Door bij ons te trainen i.p.v in een reguliere sportschool zie jij, en zien anderen, sneller resultaten. Waarom is dat eigenlijk?

Iedereen heeft een persoonlijk verhaal, je achtergrond of je toekomst bepaalt wie je bent, hoe je je voelt en wie je wilt zijn. Wij nemen daar de tijd voor.
Iedereen begint bij ons dus vanuit een andere situatie, maar wil een een doel bereiken en heeft daar een bepaalde hoeveelheid tijd voor.

Ze hebben in ieder geval gemeenschappelijk dat ze 'er voor gaan'.
Je gaat gewoon sporten zo hard als jij kunt, zonder dat je naar de prestaties van ander hoeft te kijken! Het gaat om jouw resultaten.

Bij ons geen 2x dezelfde training in 4 weken. Dat is leuker, dat weten we zeker. Wij zorgen er voor dat jij gemotiveerd blijft om door te gaan.

De bezoekers van onze sportschool kom je dagelijks tegen: het kan je collega zijn, de buurvrouw of die fit-ogende jongen uit de wijk.


 

Leontien was fysiek uitgeput

"Mentaal en fysiek uitgeput, sociaal uitgeschakeld."

‘Ken je dat gevoel dat je jezelf in de weg zit...? Nou, ik zeker! In april van dit jaar en de maanden daarna kwam ik mezelf hard tegen; In paniek van een griepje en daarna niet meer in staat normaal te functioneren door verstoorde slaap, pijnlijk en vermoeid lijf en onrustig hoofd. Zo erg dat er echt actie moest komen. Maar waar ligt het dan aan...? “Werk is maar werk” hoorde ik mezelf regelmatig zeggen, zonder er bij stil te staan dat het mijn volledige energievoorraad opslokte. Er moeten echt vele signalen op rood gaan, wilde het tot me doordringen dat het niet goed ging. Echt niet goed.. Mentaal en fysiek uitgeput, sociaal uitgeschakeld. Tijdelijk niet werken leverde eerst meer onrust op, maar uiteindelijk de rust die ik nodig had om aan mezelf te werken. En hoe! Via een vriendin kwam ik bij No Excuses terecht, met een roep om individuele aandacht en beweging. Een goed gesprek met Irma leverde een programma op voor Personal Training, gecombineerd met PowerVrouwen-lessen. Ik heb mezelf drie maanden ondergedompeld en moet je nu eens kijken.. Energie te over, mensen die zeggen dat ik (weer) straal, strakker lijf, goede nachtrust, bewuster eetpatroon en ik ben fan van sporten geworden! Irma, dank je voor je persoonlijke, intensieve begeleiding en aandacht! Ik heb het gevoel dat je met je hart luistert en de mens echt helpt waar nodig... en dat ik sporten in een sportschool nog leuk zou gaan vinden, had ik nooit voor mogelijk gehouden! Chapeau!

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Er goed uit zien: Elaine uit Hilversum

crossfit
"Ik wist wel dat ik ook aan krachttraining moest doen, maar dat vond ik zo saai! Toen ik ging CrossFitten ging er een wereld voor me open!"

Elaine (53 jaar) ~ 'Wat zie je er goed uit!' ‘Je figuur is echt veranderd’, ‘Je kunt gewoon spieren op je rug zien’, ‘Jeetje, wat ben je slank’; een paar spontane reacties van mensen uit mijn omgeving. En ze hebben gelijk! Mijn lichaam is veranderd sinds ik aan CrossFit bij CrossFit Gooi doe en onder begeleiding van Irma mijn voedingsgewoontes heb veranderd. Niet dat ik zo dik was, maar als je 53 bent en eventjes niet oplet, dan komt er gemakkelijk een kilootje bij. Bovendien wordt alles wat slapper (en gaat hangen!), en dat wil je niet. Daarom liep ik al jaren twee keer per week hard met een vast clubje, spinde ik als een dolle op de sportschool en rekte ik mijn spieren uit bij yoga. Ik wist wel dat ik ook aan krachttraining moest doen, maar dat vond ik zo saai! Een paar keer ben ik er braaf aan begonnen, maar ik hield het nooit vol. Steeds hetzelfde doen, is niet aan mij besteed. Geen krachttraining dus voor mij. Totdat de vriendin van mijn zoon enthousiaste verhalen over CrossFit vertelde. Ze had het over het push ups, pull ups, burpees, wall balls en nog veel meer onbegrijpelijke termen. En ze deed dat dan ook nog eens honderden keren achter elkaar. Daar zal ik wel te oud voor zijn, dacht ik. Of niet? Ik heb een mailtje naar No Excuses gestuurd en kreeg direct een vriendelijk antwoord terug. Hoezo te oud? Natuurlijk was ik welkom voor een proefles. Ik ben gegaan en was meteen verkocht. Zwaar? Ja, enorm! Spierpijn? Zeker weten! Saai? Nee, nooit! Elke keer doen we iets anders. En het leukste is, je voelt je weer kind: aan de ringen hangen, handstands doen (proberen in ieder geval), op een kist springen, met (zware) ballen gooien en touwtjespringen. Je gebruikt je eigen lichaam, zonder ingewikkelde apparaten. De groep is klein, iedereen traint op zijn eigen niveau en heeft respect voor elkaar. Na afloop van de ‘work out of the day’ zijn we allemaal kapot, doen we zwetend een ‘high five’ en zijn we trots op onszelf. Mijn doel was niet zozeer afvallen, maar wel strakker en sterker worden én dat ook blijven. Met Irma heb ik mijn voedingsgewoontes kritisch bekeken en veranderd. Dankzij een handige app kostte mij dit weinig moeite. Irma had mij gewogen en mijn vetpercentage gemeten. Daarna had ze aangegeven hoeveel calorieën ik per dag mocht nemen. Via de app kon ik precies bijhouden op hoeveel ik zat. Inmiddels ben ik 8 kilo kwijt, maar wat belangrijker is: ik eet gezond en mijn lichaam voelt strakker aan. Top! Ik zeg No excuses!

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Maartje

Training resultaat van Maartje
"Na 4 maanden trainen bij Irma ben ik slanker en zit ik zoveel strakker in mijn vel!"

Maartje (51 jaar) uit Hilversum~ "Voordat ik begon te trainen met Irma sportte ik 5-6 x per week om af te vallen en meer spieren te krijgen. Ik deed cardio op de loopband en krachttraining op apparaten en met losse gewichten. Ik sport om mij goed te voelen, ik heb het echt nodig. Helaas zag ik weinig progressie in de training en op de weegschaal. Ik deed vaak dezelfde oefeningen en zag mijn lichaam niet veranderen. Door een opmerking van mijn man over een vrouwelijke ex collega die was afgevallen en sterker geworden door crossfit ben ik gaan googelen. Op de site van No Excuses las ik over Personal Training door Irma. Ze is diëtiste, heeft een paar jaar psychologie gestudeerd, heeft aan fitnesswedstrijden meegedaan en weet dus hoe je moet eten en trainen om resultaat te behalen. Mijn probleem was dat ik altijd 5-10 kg te zwaar was. Ik sportte veel, deed mijn best om goed te eten maar hield dat niet vol, ging na een paar dagen goed eten de fout in en kon weer opnieuw beginnen. Irma laat je d.m.v. een app dagelijks je voeding bijhouden waardoor je meteen inzicht hebt in wat je eet. Zij kijkt mee en adviseert a.d.h. van je weegresultaten. Ook kun je keuzes bijstellen en vooruit plannen. Het bijhouden is cruciaal om resultaat te zien. Het grappige is dat ik in 4 maanden maar een paar kilo ben afgevallen maar dat mijn lichaam enorm veranderd is. Ik ben smaller, strakker en zie steeds meer spieren en minder vet. Voorheen was ik erg negatief en kritisch over mijn lichaam en had een slechte dag als de weegschaal eerlijk was.  Ik heb geleerd niet alleen naar de kilo's te kijken maar ook naar het lagere vetpercentage en de toegenomen spiermassa. Het is nu leuk om in de spiegel te kijken en te zien hoe mijn lichaam verandert! De training is zwaar maar ik voel mij er heerlijk bij. Soms kan ik twee dagen erna niet trainen door spierpijn. Ik heb geleerd om dat oké te vinden en mijn rust te pakken om te herstellen. Ik heb veel nieuwe oefeningen geleerd vanuit crossfit en bekende oefeningen verbeterd qua uitvoering en gewicht. Ik heb geleerd tot het uiterste te gaan( je kan altijd meer dan je denkt) en met verzuurde benen toch die 50 herhalingen vol te maken. Ook ben ik sterker geworden. Ik heb van Irma geleerd om milder en minder veroordelend naar mijzelf toe te zijn. Zij begrijpt als je een keer teveel of verkeerd eet. Je ziet wat dat met je lichaam en geest doet en daar leer je ook weer van. Heb geduld en vertrouw het proces. Voor mij is geduld hebben het moeilijkste, ik wil snel resultaat. Maar hiermee stoppen is geen optie, ik weet dat het werkt. Het is een proces dat misschien wel een jaar kan duren en die tijd heeft je hoofd nodig om te wennen aan andere eetgewoontes en een ander lichaam zodat je je ook werkelijk thuis voelt in je eigen lichaam!"

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Marius

crossfit
"Gelukkig heb ik ergens nog wat besef dat die negatieve spiraal van niet bewegen en veel eten doorbroken moet worden. Ik oriënteer me op internet om te zoeken naar een leuke manier van bewegen, kom uit bij No Excuses, personal training en maak een vrijblijvende afspraak met Irma."

Marius (47 jaar) November 2014. De weegschaal geeft 113,5 kilo aan en ik voel me op m’n 47ste lichamelijk totaal uitgeblust. Ik beweeg te weinig en eet te veel, iets anders valt er niet van te maken. Wat me ook niet goed doet: ik zit al een tijd werkloos thuis. Gelukkig heb ik ergens nog wat besef dat die negatieve spiraal van niet bewegen en veel eten doorbroken moet worden. Ik oriënteer me op internet om te zoeken naar een leuke manier van bewegen, kom uit bij No Excuses, personal training en maak een vrijblijvende afspraak met Irma. Zij geeft me advies en komt met een plan om me én fitter te laten voelen en af te laten vallen. Dat plan is simpel: komen sporten en minder eten. Aan mij de keuze. Ik besluit het plan te volgen. In het begin is dat niet gemakkelijk. Want mijn zware en inactieve lichaam heeft moeite met al die beweging om over mijn conditie maar te zwijgen. Na de eerste keer trainen kom ik uitgeput thuis en de dagen daarna met immense spierpijn vrolijken me evenmin op. Maar snel komt er ook resultaat. Mijn uithoudingsvermogen gaat omhoog en ik begin me langzaam maar zeker fitter te voelen. Elke week raak ik soms tot wel twee kilo aan gewicht kwijt: een mooie opsteker. Daarbij: ik vind het trainen leuk! Het is nooit saai, Irma bedenkt afwisselende work-outs die soms goed te doen zijn maar steeds vaker de grenzen verkennen van mijn kunnen. Irma coacht, moedigt aan, is geduldig, denkt mee, reageert super enthousiast op mijn prestaties en is tegelijkertijd meedogenloos als het op trainen aankomt: gewoon doen, het lukt je wel, dus ‘kom op!’. Ze houdt mijn voortgang bij in een schriftje en elke week bekijken we samen de stand op de weegschaal. Augustus 2015. De weegschaal geeft 91,9 kilo aan. In 10 maanden tijd ben ik niet alleen 20,6 kilo afgevallen maar ik voel me fit en sterk – lichamelijk én geestelijk. Ik heb meer energie en zelfvertrouwen en ben er achter gekomen dat een gezond mens echt niet te zwaar hoeft te zijn. Integendeel. Je kunt er zelf alles aan doen om in de juiste ‘shape’ te komen en het is helemaal niet zo ingewikkeld om dat doel te bereiken. De personal training geeft je de spieren en ja, door minder te eten val je af. Natuurlijk is dat wennen en best een klus. Zeker als je, zoals ik, van lekker eten en drinken houdt. Maar ik heb geleerd dat je niets hoeft te laten staan, je bij tijd en wijle gerust kunt ‘zondigen’ – als je maar maat weet te houden en leert te compenseren. Als je dat kunstje echter eenmaal onder de knie hebt heb je binnen no-time een compleet andere leefstijl ontwikkeld. Ik had mezelf in november 2014 geen beter cadeau kunnen doen! Oh ja, inmiddels ben ik ook al weer een paar maanden aan het werk.

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Charlotte heeft genoten van elke 10-weeks les

"Charlotte heeft genoten van elke les"

Zaterdag 9 januari ’16 daar stond ik dan. De eerste dag van mijn 10-weeks. Net bevallen van mijn 2e kindje met nog lekker een paar zwangerschapskilo’s. Super spannend en er helemaal klaar voor. Na een voorstelrondje was er dan gelijk de confrontatie met de weegschaal. Wat zal ik daar eens over zeggen. Wat ik woog dat wist ik wel maar mijn vetmassa en spiermassa, ik had werkelijk geen idee. Na uitleg wat het inhoudt en wat je het beste kan doen om je doel te behalen ging ik van start. Voor mezelf had ik een doel gesteld want dit jaar word ik 40 jaar, een dag voor mijn verjaardag gaan we met vakantie en ik wil gewoon eens 1x niet die bikini-stress hebben. Eén maand voordat de vakantie begint toch weer tot de conclusie komen dat je te laat bent begonnen met sporten/op je voeding letten. Maar goed, na het wegen en meten gelijk van start met de eerste les. Phoe wat was dat pittig zeg. Zwetend, hijgend en helemaal gesloopt fietste ik een uur later, moe maar voldaan naar huis. Dat was wel even wat anders dan in je eentje sporten met een beetje fietsen, rennen (lees: een poging doen tot), beetje gewichten en oh ja ... tijd voor koffie. Na die ene les kwam ik er achter dat ik best nog wel wat spieren in mijn lijf heb want wat heb ik een spierpijn gehad. Die spierpijn is niet meer weggegaan. Na elke les had ik weer spierpijn en begon dat op een gegeven moment ook lekker te vinden want dan had ik in ieder geval het idee dat ik wat gedaan had. De weken zijn inmiddels voorbij gevlogen!! Wat heb ik genoten van elke 10-weeks les. Ysabel was onze coach en heeft mij echt gedreven tot het uiterste. Smokkelen qua gewichten was er niet bij. Want als ze zag dat het mij te makkelijk af ging dan hup, gewicht erbij. Heerlijk! Ook een enorm leuke groep waar ik mee heb getraind, allemaal gemotiveerd met een eigen doel! Aanstaande zaterdag is de laatste dag van de 10-weeks. Dan worden we weer gewogen en gemeten. Mijn persoonlijke doel van 10 kilo eraf heb ik wel gehaald. Nu nog weten wat het heeft gedaan qua centimeters en massa’s. Vol trots kijk ik terug op een waanzinnige tijd met Ysabel en alle andere dames. Ik zit zoveel beter in mijn vel en voel mij echt super goed. Na de 10-weeks is het voor mij niet klaar hoor. Ik ga verder maar dan met CrossFit en ga dan trainen om mijn 2e doel te behalen. Ook hier kijk ik ontzettend naar uit. Ysabel dank je wel voor je lessen, adviezen en de support!

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Marga

Training resultaat van Margacrossfit
"6 maanden training met Irma heeft mijn leven veranderd!"

Marga (48 jaar) ~ "Doel bij aanvang: fitter, slanker en sterker worden. Na 6 maanden: 28 kilo lichter, stukken fitter en sterker. Dankzij een half jaar personal training met Irma is mijn leven volledig veranderd. Je neemt het je steeds voor, ik ga sporten! Maar altijd is er wel een excuus om het uit te stellen. Geen tijd, je hebt een blessure en eerst wil je daar vanaf, welke sportschool moet je kiezen etc. Na de C.V. van Irma gelezen te hebben was ik erg nieuwsgierig geworden naar haar en heb een oriënterende afspraak gemaakt. Direct het eerste gesprek was ik om en de eerste sportafspraak was snel gemaakt. Irma’s specialisme in vrouwgeoriënteerde begeleiding, haar kennis van voeding diëtetiek en psychologie, haar rustige en open persoonlijkheid maken dat je je erg op je gemak voelt bij haar. Haar stimulans tijdens de training, houd je gefocust op je doel. Met personal training behaal je het maximale resultaat in een beperkte tijd. Het programma is afwisselend en steeds andere oefeningen prikkelen je lichaam en houden je geest scherp. De combinatie van voedingsadvies (het beste advies wat ik mee heb gekregen is om alles wat je op een dag eet en drinkt, eerlijk in een dagboek bij te houden) en de geplande trainingen zorgden al snel dat ik het nieuwe ritme te pakken had en de resultaten die ik hierdoor behaalde, zorgden voor de stimulans om door te gaan. Snel voelde ik me stukken fitter en vlogen de kilo’s eraf. De complimenten vanuit mij omgeving waren een mooi cadeau. Regelmatig sporten en het gezonde eten is nu een manier van leven geworden. Het doel wat ik bij aanvang van de personal training had, heb ik al bereikt en ik ben zo gelukkig met het fitte, gezonde levensgevoel dat ik heb besloten met Irma samen om nu te gaan voor de voor mij te behalen maximale perfectie, sterker en strakker. Twijfel niet, maar doe het gewoon, schakel Irma in als personal coach en bereik je doel!"

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Jonne

Training resultaat van Jonnecrossfit
"Na 2 maanden training met Remco ben ik eindelijk op mijn streefgewicht."

Jonne (26 jaar) ~ "In december ben ik begonnen met Insanity een intensief cardio programma van 6 dagen in de week trainen en 1 dag rust. Ik was niet tevreden met mijn lichaam en ik vond dat er wat moest veranderen. Ik heb toen Remco Sanders benaderd om voor mij een passend voedingsschema te maken zodat ik het beste resultaat kon halen. Na 2 maanden non stop trainen (zelfs op de kerstdagen) heb ik resultaat bereikt waar ik heel blij mee was, namelijk 10kg eraf. Dit heeft mij nog meer gemotiveerd om verder te gaan met een gezonde leefstijl. Toen ben ik 3 keer in de week kracht training gaan doen en 2 keer in de week insanity om toch een goede cardio workout erin te houden. Na dat een maand te hebben volgehouden was ik toe aan een nieuwe prikkel voor mijn lichaam. Toen heb ik Remco nogmaals benaderd om mij te begeleiden op het gebied van voeding en training. Ik ben samen met hem 2 weken lang elke dag gaan trainen en raakte hierin 3 kg kwijt. Ik heb deze 2 weken als zeer motiverend ervaren. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat, ik ben er nog niet maar ik heb wel al een grote stap gezet."

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Floor

Training resultaat van Floor
"Ik ging de training in de sportschool saai vinden, CrossFit geeft me weer uitdagingen!"

Floor (22 jaar) ~ " In de periode van 2010 tot eind 2012 heb ik niet veel gedaan aan sport, hierdoor was ik ook flink wat aangekomen. Vorig jaar maart 2013 was ik daar zo ontzettend klaar mee, ik wilde lekker bewegen en de (teveel) aangekomen kilo’s eraf sporten! Per week was ik zo ongeveer vier dagen in de sportschool te vinden, en ik vond het heerlijk! Ik baalde er ook flink van als ik een keer niet kon. Ik heb veel gebruik gemaakt van de groepslessen en de crosstrainer. In de krachtruimte kwam ik eigenlijk nooit, ik had geen idee hoe ik de gewichten moest gebruiken en welk gewicht voor mij prima was. Pas de laatste twee maanden voordat ik met Crossfit begon, heb ik krachttraining gedaan. Ik begon het naar de sportschool gaan wel als ‘saai’ te ervaren, aangezien ik er geen uitdaging meer in zag. Ik had een vast rooster wanneer ik welke spiergroep ging trainen en op welke dag ik een groeples meedeed. Het ging me vervelen en zocht meer uitdaging. In september 2013 ben ik begonnen met Crossfit in Hilversum. Als ik eerlijk mag zijn vond ik het best wel spannend, omdat ik het idee had dat ik er nog helemaal niet klaar voor was en Crossfit meer voor mensen zou zijn die al veel ervaring in de sport hebben. Van te voren heb ik wat filmpjes bekeken en zag dat zelfs de vrouwen met ontzettend zware gewichten in de weer waren. Ik was ergens bang dat ik nooit met veel gewichten zou kunnen werken en dat het een lang proces zou gaan worden. Het tegendeel heeft zich bewezen en was na de eerste les helemaal verkocht. Ik vind het prettig dat de nadruk niet op één bepaalde oefening ligt die je dertig minuten moet uitvoeren, maar dat de WOD, work out of the day, verschillende oefeningen bevat. Er zit veel routine in de trainingen, hierdoor merk ik dat ik een stuk sterker ben geworden en de oefeningen veel langer kan volhouden. Daarnaast vind ik het erg motiverend dat je met een groepje aan het trainen bent, deze bestaan uit maximaal tien personen waardoor iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, wat ik erg belangrijk vindt zodat je de juiste techniek aanleert en weet dat je een oefening op de juiste manier uitvoert. Aangezien ik het erg druk heb met mijn studie en deze ook niet om de hoek zit, heb ik helaas niet de tijd zoals ik die vorig jaar wel had om iedere dag te trainen. Omdat de WODS zo intensief zijn en je altijd je hele lichaam traint heb ik genoeg aan drie keer in de week trainen. Na iedere WOD heb veel meer energie en echt het gevoel dat ik goed bezig ben geweest, ik ga altijd met een voldaan gevoel naar huis."

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Bep

Training resultaat van Bep
"Ik heb meer energie dan ik ooit heb gehad!"

Bep uit Utrecht (66 jaar) ~ “Ik kwam bij Nathalie omdat ik een betere fysieke belastbaarheid wilde en om meer energie te krijgen. Daarnaast wilde ik graag een paar kilo afvallen. Omdat ik nog geen ervaring met fitness had, wist ik niet hoe ik dit aan moest pakken. Nathalie heeft me naast het trainen gecoacht op het gebied van voeding. Ik dacht dat ik gezond at, maar wat een eye-opener was het toen het tegenovergestelde bleek! Na ruim 6 maanden training kan ik zeggen dat ik momenteel sterker ben dan ik ooit geweest ben. Dit merk ik vooral in het dagelijks leven, bijvoorbeeld met het tillen van zware dingen. Ik heb ook meer energie gekregen, ben niet meer heel erg vermoeid aan het eind van de dag. En het belangrijkste: ik zit beter in mijn vel dan voorheen. En keer op keer moet ik een kledingmaat kleiner kopen. Ik ben al ruim 10 kilo afgevallen!”

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Joery

Training resultaat van Joery
"Met CrossFit ben ik nog sneller, sterker en explosiever geworden in mijn hoofdsport American Football"

Joery (27 jaar) ~ "Ik doe aan crossfit bij Crossfit ’t Gooi. Naast crossfit speel ik American Football voor de Hilversum Hurricanes. Deze sport vereist lichamelijk nogal veel van je, vooral bij mijn positie, die van runningback. Je moet snel en explosief zijn en, omdat jij degene bent met de bal en derhalve tegen gehouden moet worden, moet je goed kunnen incasseren. Het is daarom belangrijk om in de beste vorm mogelijk te zijn en te blijven. Voordat ik aan crossfit begon, was ik vaak te vinden in de sportschool waar ik vrij geïsoleerd en statisch trainde. Hoewel dit mij wel hielp om meer gewicht achter de bal te kunnen zetten, werd ik er helaas ook minder beweeglijk van. Vanaf 2014 spelen we met de Hurricanes in de ere divisie. Dit betekende voor mij dat er een tandje bij moest. Ik wilde sneller, explosiever en atletischer worden en dit het liefst met behoud van mijn spiermassa. Na gesprekken met Remco Sanders was ik nog redelijk sceptisch over het idee dat crossfit voor mij uitkomst ging bieden, maar ik beloofde het te proberen. Ik raakte verslaafd... Door de verschillende klassen (fundamentals, performance, athlete) was instappen makkelijk, maar het kostte me wel wat tijd om een andere mindset te creëren. Met crossfit train je met name compound en dat is toch even anders dan isolatie. Gelukkig kwamen de vorderingen qua fysieke gesteldheid al vrij snel! Ik werd mobieler in m´n heupen en losser in m´n schouders. Ik ben sterker, explosiever en droger geworden en ik zit nog steeds op hetzelfde gewicht! Wat ik vooral een leuke bijkomstigheid vind, is dat m´n conditie er flink op vooruit gegaan is. Dat crossfit anders is dan gewoon fitness, mag duidelijk zijn. Hoewel je met crossfit in een groep staat, heeft iedereen zijn eigen doelstelling waar hij of zij individueel aan werkt. Toch help en push je elkaar om dat doel te bereiken. Je gaat het zwaar krijgen, je gaat verzuren, maar je gaat ook zeker je eigen grenzen verleggen. En als je dan je WOD (Workout Of the Day) gedaan hebt en je ligt uitgeput op de grond, wil je gek genoeg nog meer... Verslavend dus! Jij wilt atletischer worden? Dan zie ik je in de crossfit box!"

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Thijs

Training resultaat van Thijs
"Na de eerste CrossFit-training in Hilversum was ik gelijk verkocht."

Thijs uit Almere (22 jaar) ~ "Ik ben begonnen met fitnessen toen ik 16 was. Dat begon met 1 keer in de week en het werd steeds vaker. Verder doe ik wel eens mee aan obstacle runs. Ik ben via een vriend in aanraking gekomen met CrossFit, ik had er wel eens wat over gelezen maar het nooit geprobeerd. Hij deed zelf aan CrossFit bij CrossFit Gooi gevestigd in Hilversum en vroeg of ik een keer met hem mee kwam trainen. Van het een kwam het ander en ik was gelijk verkocht na de eerste training. Sindsdien (oktober 2013) ben ik actief lid van CrossFit Gooi gevestigd in Hilversum en train ik 4 keer in de week, daarnaast ben ik af en toe nog steeds te vinden in de sportschool. Mijn doel is om mee te kunnen doen aan CrossFit wedstrijden."

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Carolien

Training resultaat van Carolien
"Door Irma ben ik minder maar effectiever gaan trainen en ben meer afgevallen!"

Carolien (45 jaar) ~ "Motivatie om te sporten heb ik niet nodig, wel advies om op een juiste en effectieve wijze te sporten om de beste resultaten te behalen. Ik hou van sport en van afwisseling dus krachttraining en cardio wissel ik af met groepslessen, zoals spinning, bodypump, pilates etc. Gezien mijn trainingssomvang, bijna dagelijks in de sportschool en dan tenminste 1,5 uur, zou je denken dat ik superstrak ben. Helaas, helaas, toen dat besef zelf tot mij doordrong heb ik Irma gevraagd om mij in Hilversum te begeleiden. Ik koos heel bewust voor een vrouw omdat die het vrouwelijk lichaam en de probleemzones kent. Irma leert mij hoe ik minder maar effectiever kan trainen. Daarnaast heeft ze me geleerd dat je moeten diëten om af te vallen en sporten om in vorm te komen. Natuurlijk versterken deze 2 elkaar wel. Maar het onderscheid heeft mij wel rust gegeven. Met alleen maar veel sporten en te weinig eten bereik ik mijn doel niet. Integendeel: door te weinig eten val ik regelmatig terug in “snoepaanvallen” die de verloren kilo’s er direct weer aan zet. Door Irma train ik minder, maar wel veel effectiever. Ik voel me ook altijd uitgedaagd door een nieuw trainingsprogramma. En gemotiveerd door Irma heb ik 2013 uitgeroepen tot een “Suikervrij” jaar. Het komt dus wel goed met mij, maar wel dank zij Irma."

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

S. uit Hilversum

Training resultaat van S. uit Hilversum
"Ik wilde niet "lijnen" maar wel afvallen. Irma heeft me hierbij geholpen!"

S., (34 jaar) ~ “Al een paar jaar zei ik thuis: "na de tweede zwangerschap ga ik echt iets doen". En dan met echt iets doen, bedoelde ik sporten en afvallen. Al eerder was ik bij verschillende diëtistes geweest en dacht te weten hoe die overtollige kilo's eraf konden. De drempel was erg hoog... Afgelopen maart liep ik de sportschool binnen. Daar heb je More Slim, groepslessen en Irma. Ik zag er echt tegenop om te gaan lijnen en had niet van mezelf verwacht dat ik het ging volhouden. Maar ik wilde en zou dan toch nu echt af gaan vallen. Nou, de kennismaking gaf direct voer tot nadenken en was een stuk positiever dan ik me had voorgesteld. Zo goed en kwaad als het ging wogen we elke week en namen we door wat wel en liever niet te eten. En een dieet??? Nou, zo voelt het helemaal niet. Irma laat je zien hoe je gezonder eet, niet minder maar anders, waardoor je geen honger hebt. Zo val je af waar je bij staat en je voelt je heerlijk. Het sporten en Irma's begeleiding zorgden ervoor dat ik de afgelopen 4 maanden 27 kilo kwijt ben geraakt. Ik heb nu bijna mijn streefgewicht bereikt, en mijn motivatie en zelfvertrouwen zijn groter dan ooit. Irma heeft me geholpen om sporten leuk te vinden en iets eerder op te staan, zodat collega's jaloers naar mijn lekkere lunch kijken. De drive om goed voor mezelf te zorgen is enorm en de beste les die ze me heeft kunnen leren. Irma: je motivatie is aanstekelijk; ga vooral zo door!”

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Anton

Training resultaat van Anton
"Door het 12-weeks programma van Remco ben ik al 6% lichaamsvet kwijt."

Anton (38 jaar) ~ "Ik heb de afgelopen periode een trainingsprogramma inclusief voedingscoaching gevolgd. Het programma is mij uitstekend bevallen met resultaten, die ik niet voor mogelijk had gehouden! Tijdens de 12 weken komen zowel training als voeding ruim aan bod. Elke week ontving ik netjes op tijd een mail met als bijlage tips & tricks over voeding en een trainingsschema, die elke 3 weken moest volgen en één schema met hersteloefeningen. De tips & tricks over voeding hebben mij geleerd een ander voedings- en eetpatroon aan te nemen. Zo ben ik nu in staat om zelf een gevarieerd voedingsschema op te zetten en zo toch goed en gezond te blijven eten. De trainingsschema’s zijn voorzien van duidelijke instructievideo’s zodat ik precies wist hoe ik een oefening moest uitvoeren. Op deze manier heb ik na het beëindigen van het programma nog steeds verschillende schema’s, die ik kan volgen. Door zowel de voeding als het trainingsschema’s ben ik in 12 weken 9 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage gedaald met 6 absolute procenten. Voor de overige resultaten verwijs ik naar hierboven. Tijdens het programma heb ik al vragen kunnen stellen via de mail. De vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Dit gaf mij het gevoel dat Remco Sanders ook een duidelijk persoonlijke aandacht had tijdens het programma. Daarom voor iedereen, die een verandering wil in zijn of haar leven en daarvoor gemotiveerd is, meld je aan voor de 12week No Excuses en je zal er geen spijt van krijgen!!"

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Mark

Training resultaat van Mark
"Irma werkt opbouwend, grensverleggend. Het resultaat? - 10 kg!"

Mark uit Amsterdam (40 jaar) ~ "Ik was 1.82 meter, licht gebouwd en 85 kilo schoon aan de haak? Daar lijkt op zich niks mis mee, maar het is feitelijk 10 kilo te zwaar. Dus… aangemeld bij de sportschool in Hilversum en wie tref ik daar? Irma van de Pol. Met haar heb ik het afgelopen jaar een aantal PT-sessies doorlopen. Niet wekelijks, want ik kan mezelf goed motiveren, maar eens in de zoveel tijd. Dan bekijken we de voortgang (qua gewicht en vetpercentage) en stellen we de routine bij. Dat doet Irma met professionaliteit en inlevingsvermogen. Ze ziet pijlsnel wat iemand nodig heeft aan oefeningen en motivatie. Ze houdt rekening met (oude) blessures, persoonlijke doelen en levensstijl. Tijdens de training is ze opbouwend, met zachte hand grensverleggend en legt ze gedecideerd uit wat de belangrijkste zaken zijn om op te letten bij die specifieke oefening. Gooi in de mix nog haar humor en je hebt een geweldige personal trainer. Irma is diëtiste, dus ze kan je op dat vlak eveneens adviseren. Het resultaat na een jaar: 10 kilo eraf en een strak lijf. Volgend jaar maar eens richten op uitbouw van de spiermassa. Op naar dat sixpack!!! Oh ja, het is niet het belangrijkste, maar wel een prettige bijkomstigheid: Irma ziet er FANTASTISCH uit."

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Karel

Training resultaat van Karel
"Ik wilde mijn gezondheid en lifestyle verbeteren."

Karel uit Laren (62 jaar) ~ "Ik besloot na bezoek aan arts voor longfunctie test waar onder meer ook gesproken werd over het wegwerken van mijn buikje (dat zou de longen ten goede komen) eens bij een sportschool binnen te gaan om wat info, want dit gebeuren was mij totaal onbekend. Doel was een kilo of vijf er af te krijgen door vetverbranding, maar ook een wat andere eet en drink gewoonte dan ik tot nu toe had. Dat wilde ik graag onder begeleiding van een Personal Trainer doen. Nu, dat minder drinken was eigenlijk nog het zwaarste deel, maar de trainer geloofde in mij en de weegschaal liet goed zien dat ze gelijk had. Langzaam maar zeker veranderde mijn body compositie, wat gewicht er af en andere waarden ook veel beter! Ja, ik heb veel baat gehad bij de stap die ik maakte door met de sportschool en de begeleiding op het gebied van mijn voeding en drinken. Soms een terugval in het oude gareel maar ik weet nu wat ik kan en moet doen om dat om te buigen in een gezondere levenswijze. Alleen was het zeker niet gelukt, bedankt!"

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Kim

Training resultaat van Kim
"Irma knows how to push me to the next level."

Kim (43 jaar) ~ "Irma knows how to meet me where I am on a given day - she knows when to push and when to lighten up, a talent that puts the “personal” into personal training. I really appreciate Irma's consistent positive attitude and have benefitted a lot from training with her."

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5

Ben

Training resultaat van Ben
"Na 3 maanden training en coaching van Nathalie was ik 11 kilo kwijt!"

Ben (34 jaar uit Utrecht) ~ "Ik train al jaren bij verschillende sportscholen en deed vooral aan fitness en wat spieren kweken, maar ik merkte dat ik de laatste jaren een beetje de drive kwijt was door het uitblijven van resultaten. Ik zag Nathalie verschillende keren iemand les geven die helemaal tot het uiterste ging! Ik vond dat ik dit misschien ook maar eens moest doen, na een proefles van een uur voelde ik me gebroken en tegelijkertijd herboren. Ik wist dat ik dit moest doen. Samen met een aangepaste voedingsschema zijn we een kleine 3 maanden aan de slag gegaan. En dat was een goede beslissing! Na 4 weken training zag ik al resultaat: ik zat strakker in mijn vel en mijn conditie ging vooruit. Na 3 maanden was ik 11 kilo kwijt en was mijn conditie top en zat ik strak in mijn vel. Nu ben ik het zelf aan het bijhouden. Dit is iets waar ik met trots op terug kan kijken, ik voel me nu beter dan 15 jaar geleden en mijn motivatie is terug!"

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.
CrossFit & Personal training
Ervaring: ,
5/ 5