Personal training Hilversum

No Excuses Hilversum heeft beschikking over meerdere Personal Trainers die je kunnen helpen met het bereiken van je doelen.

Wat is jouw doel?

Veel mensen hebben mislukte pogingen ondernomen hun doelen te behalen. Of dat nu is om af te vallen, sterker te worden of beter te worden in een bepaalde sport.
Vaak is dit het resultaat van een niet optimaal trainingsprogramma en bijbehorend voedingspatroon en/ of levensstijl.
Weet jij hoe je je doel op de beste manier kunt behalen? Waarschijnlijk kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, anders had je je doel al wel behaald of behouden.

Waarom Personal Training?

Iedereen is anders; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Dit betekent dat iedereen een andere aanpak nodig heeft om veilig en op een effectieve manier zijn of haar doelen te bereiken.
Een Personal Trainer weet precies wat voor jou en je lichaam goed is. Daarom richt de persoonlijke aanpak van de Personal Trainer zich op het totale plaatje, van training tot levensstijl.

Wanneer je voor optimale resultaten wilt trainen of het allerhoogste rendement uit je (beperkte) tijd wilt halen, is Personal Training de beste oplossing. Dit geldt niet alleen voor bureau-tijgers maar ook voor moeders die dagelijks de kinderen naar school moeten brengen.

Kortom: Ook als je beperkt de tijd hebt, kun jij je doelen behalen! De “sleur van de dag” gaat jou met een Personal Trainer niet belemmeren om je doelen te behalen.

Jouw Personal trainer

Aan de hand van jouw persoonlijke doelen en wensen bepalen we samen met jou wie het best bij jou past.

No Excuses Hilversum heeft diverse Personal Trainers tot zijn beschikking. Elke Personal Trainer is speciaal geselecteerd op zijn of haar kwaliteiten en achtergrond, wat betekent dat er voor jou een passende personal trainer is.

De personal training en coaching is erop gericht dat je je doelen bereikt en eventuele barrières worden weggenomen. Daarom is persoonlijk voedingsadvies onderdeel van de begeleiding. Een op jou lichaam afgestemde combinatie van effectieve training en voeding zorgt voor resultaat en plezier.

Wij zien in de praktijk vaak dat mensen die lang niet hebben gesport er voor kiezen om enige tijd personal training te krijgen voordat ze aan de small-group trainingen mee gaan doen. Drukke mensen kiezen vaak langer voor personal training, bijvoorbeeld vooraf aan de werkdag.

Doelgericht trainen

Er zal samen met jou een specifiek op jouw lichaam en doelstelling gericht trainingsprogramma en voedingsadvies opgesteld worden.

Daarnaast neemt onze trainer verschillende metingen (o.a. vetpercentage) af, zodat gedurende het traject voor jou zichtbaar wordt wat je aan resultaten hebt behaald.

Vrijblijvende persoonlijke kennismaking om ….

…te kijken of het klikt met onze Personal Trainers en om te schetsen hoe jouw persoonlijke plan van aanpak eruit gaat zien?
Welk doel heb jij? Wanneer kun jij dit doel hebben bereikt?

Je krijgt bij ons objectief advies en gerichte begeleiding.

Gratis orientatiegesprek aanvragen

Bekijk ook

Irma van de Pol

Irma van de Pol

Personal Trainer en Coach

06 - 41 26 63 54

Lees meer >
5 based on 17 votes
No Excuses
Personal training