Fysiotherapie Brouwer bij CrossFit Gooi

Sinds februari 2015 is Erik Edelenbosch sportfysiotherapeut bij No Excuses. Sinds de verhuizing naar de Kamerlingh Onnesweg 268 is de samenwerking geïntensifieerd en is het mogelijk om reguliere behandelingen fysiotherapie te krijgen bij No Excuses.

Bij ons staat onderzoek, advies en preventie centraal. Snelle screening kan er voor zorgen dat opkomende klachten in de kiem gesmoord worden.

Door het uitbreiden van de samenwerking komt de kwaliteit van trainingen op een nog hoger niveau te liggen. Door vroegtijdige herkenning van blessures kan de sporter eerder aan zijn herstel werken, in plaats van door te trainen met een klacht. Vragen die beantwoord worden zijn:

  • Is verder trainen wel goed bij de klacht die iemand ervaart?
  • Moet een oefeningen worden vermeden?
  • Zijn er alternatieve oefeningen die de klacht niet provoceren?
  • Is het raadzaam om toch even te stoppen met sporten?

Voor reguliere behandeling fysiotherapie is Erik op dinsdag de hele dag en op vrijdag vanaf 13.30 uur. In overleg ook op andere momenten.

Dus wil je voor of na het sporten meteen behandeld worden, neem contact op met Erik voor een afspraak. Mochten deze tijdstippen niet passend zijn, kan er altijd naar de praktijk aan de Daltonstraat (dinsdag aanwezig), of aan de Zenderstraat (vrijdagmiddag) worden uitgeweken.

Voor de leden en introducés van No Excuses bieden we ook sportmassages aan:

Tarief half uur € 31,-
heel uur € 62,-
Tien rittenkaart half uur € 280,-
Tien rittenkaart één uur€ 560,-

We hebben ook kadobonnen; leuk om te geven èn leuk om te krijgen!

Tevens heeft de fysiotherapiepraktijk meerdere specialismes waarmee wij de sporter kunnen ondersteunden. Zo kan een echo snel inzicht geven in de aard van de klacht en kan onze manueel therapeute blokkades oplossen. Tevens kan onze bekkenbodem specialiste ondersteuning bieden voor de “dames regio”.

Voor praktijk informatie kunt u terecht op

www.fysiotherapie-brouwer.nl

Daltonstraat 176, 1223 RT Hilversum, 035 683 4222

Of bel Erik zelf op: 06-15458793

Erik Edelenbosch
Sportfysiotherapeut

Erik Edelenbosch

Erik Edelenbosch

Fysiotherapeut
Lees meer >
5 based on 39 votes
No Excuses
Fysiotherapie Brouwer bij CrossFit Gooi