Hoe gaat het nu met Marga? 30kg afgevallen, nu 3 jaar later…


Marga van Drimmelen (net 50 geworden!) is 3 jaar geleden 30kg afgevallen! Heel erg knap en ze is er heel erg blij mee, maar tot op de dag van vandaag krijgt ze nog steeds te horen: “Ben je niet bang om weer aan te komen?” of: “Goh, je bent nog steeds zo slank!”, alsof het vanzelfsprekend is dat je toch weer aankomt na het afvallen.

Marga niet! NOOIT MEER! Want zij veranderde permanent haar leefstijl! Het enige wat ECHT WERKT!
Marga: “De ‘Happy Birthdayworkout’ is het beruchte cadeau van Irma voor de jarige, ieder jaartje ouder betekent meer herhalingen, je leeftijd is het aantal.
Je workout staat op het schoolbord in de sportzaal geschreven, met felicitaties en gezellige tekeningen erbij.
Voor mij dit jaar een hele rits oefeningen achter elkaar, alles 50 herhalingen en tot slot 500 singles.
Ik schrok ervan toen ik het zag en dacht: dat red ik nooit. Een uurtje later zat ik op de fiets weer richting huis, de zon scheen, ik was kapot en enorm bezweet, mijn benen brandden al vreselijk, maar wat voelde ik me heerlijk!
Trots op mijn prestatie en dankbaar dat ik 3 jaar geleden Irma heb leren kennen. Irma zegt altijd, je kunt meer dan je denkt. Ik geef haar helemaal gelijk, die woorden galmde in mijn hoofd tijdens mijn verjaardags workout op de achtergrond bij Irma haar aanmoedigende woorden.
Mijn leven is echt blijvend veranderd, ben slank, hou van de gezonde levensstijl en word ook nog steeds sterker en fitter. Er is ruimte om soms de touwtjes iets losser te laten als er feestjes zijn en de draad daarna weer oppakken gaat als vanzelfsprekend.
Omdat je weet hoe goed je je voelt bij een gezonde levensstijl met verantwoorde voeding en sport.
Ik ben Happy!
Op mijn feest trek ik een strakke sexy jurk aan, gewoon omdat het kan!”

  • No Excuses, Hoe gaat het nu met Marga? 30kg afgevallen, nu 3 jaar later…
  • No Excuses, Hoe gaat het nu met Marga? 30kg afgevallen, nu 3 jaar later…