CrossFit Gooi gevestigd in Hilversum

CrossFit Gooi gevestigd in Hilversum geeft small group trainingen in Hilversum met maximaal 12 personen, waaraan iedereen mee kan doen!
CrossFit is een kracht- en conditieprogramma waarbij gebruik wordt gemaakt van veel verschillende methodieken uit verschillende sporten.

De volgende aspecten staan bij CrossFit centraal:

 

CROSSFIT = VARIATIE

Routine is de vijand in een trainingsprogramma!

Door constant te variëren blijf je je lichaam prikkelen wat leidt tot veel resultaat. Je verandert niet alleen de tijdsduur van een CrossFit training, maar ook de intensiteit en de objecten waarmee je werkt. Je doet dus oefeningen met eigen lichaamsgewicht, maar ook met kettlebells en andere externe objecten.

 

CROSSFIT = FUNCTIONELE BEWEGINGEN

Alle kracht en conditie die je opbouwt, wil je ook functioneel kunnen benutten. In de CrossFit trainingen leren we je technieken en oefeningen die ervoor zorgen dat je beter kunt functioneren in het dagelijks leven. Of dat nu is om beter te worden in je sport, je baan of in het huishouden.

 

CROSSFIT = HOGE RELATIEVE INTENSITEIT

Een hoge intensiteit zal zorgen dat onder andere je conditie verbetert en je lichaam in vetverbrandingsmodus komt. Het is wel belangrijk dat dit relatief is. Zo maakt het niet uit of je een beginner of een gevorderde sporter bent. De CrossFit training wordt naar jouw niveau aangepast.

 

CROSSFIT = COMMUNITY

Je doet de trainingen in groepsverband. Iedereen helpt en steunt elkaar. Dit is niet alleen leuk, maar zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf en uit anderen haalt.

 

SAMENGEVAT MAAK JE HET VOLGENDE MEE TIJDENS EEN CROSSFIT TRAINING:
  • warming up
  • skills en/ of kracht training
  • de oefeningen van de WOD (workout of the day) doornemen
  • knallen tegen de klok

Kom gewoon eens Crossfitten en ervaar het zelf!

Vraag een gratis proefles aan

Thijs

Training resultaat van Thijs
"Na de eerste CrossFit-training in Hilversum was ik gelijk verkocht."

Thijs uit Almere (22 jaar) ~ "Ik ben begonnen met fitnessen toen ik 16 was. Dat begon met 1 keer in de week en het werd steeds vaker. Verder doe ik wel eens mee aan obstacle runs. Ik ben via een vriend in aanraking gekomen met CrossFit, ik had er wel eens wat over gelezen maar het nooit geprobeerd. Hij deed zelf aan CrossFit bij CrossFit Gooi gevestigd in Hilversum en vroeg of ik een keer met hem mee kwam trainen. Van het een kwam het ander en ik was gelijk verkocht na de eerste training. Sindsdien (oktober 2013) ben ik actief lid van CrossFit Gooi gevestigd in Hilversum en train ik 4 keer in de week, daarnaast ben ik af en toe nog steeds te vinden in de sportschool. Mijn doel is om mee te kunnen doen aan CrossFit wedstrijden."

disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.

Bekijk ook

Remco Sanders

Remco Sanders

Inspanningsfysioloog
Lees meer >

Workout of the day


WOD
Training 663

Performance

Skill/strength:
4x 8 dumbell muscle clean and push press

Metcon:
14 min amrap
20 wallballs 9/6
10 push up
20 double under
10 jumping squat

PowerVrouwen:

Skill/strength:
3x 8 dumbell muscle clean and push press

Metcon:
15 min amrap
16 lunge 2 kneeraise
16 jumping lunges
8 dumbell strict press
8 back squats

5 based on 36 votes
No Excuses
CrossFit Gooi gevestigd in Hilversum